Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Girona Emprèn engega un taller de programari lliure per a entitats

Publicat el 24/02/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Taller gratuït 'Vols fer servir programari lliure a la teva entitat?' el 4 de març de 2020 a Girona Emprèn
Taller gratuït 'Vols fer servir programari lliure a la teva entitat?' el 4 de març de 2020 a Girona Emprèn, per Colectic. 2020. Llicència: BY-SA

El Centre d'Iniciatives Locals de Girona (Girona Emprèn) engega un taller gratuït el 4 de març dirigit a entitats i associacions de Girona per aprendre a migrar i utilitzar alternatives informàtiques lliures i gratuïtes.

El nom FLOSS (Free Open Source Software) prové de les sigles en anglès de free and open source' i s'utilitza per a designar aquells sistemes i aplicacions web amb llicència GNU/GPL, és a dir, lliure i de codi obert.

El taller es realitzarà el 4 de març i estarà desenvolupat per Colectic dins el projecte 'Passa't al FLOSS' i adreçat a entitats i associacions de Girona, les persones participants aprendran a migrar i utilitzar alternatives informàtiques lliures i gratuïtes.

Cada entitat participant rebrà un equip informàtic recentment substituït de l’Ajuntament de Girona. Les places són limitades a dues persones per entitat i cal inscripció prèvia.