Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de gener - núm. 779

 
 
Jornada Territorial Ebre a Amposta
 
VÍDEO | Jornada Territorial Ebre a Amposta
 

El dijous 19 de desembre a Amposta vam poder compartir experiències i generar sinergies al voltant de la innovació social digital, la participació ciutadana i el territori. Mira el vídeo!

 
 
Imatge per a il·lustrar la notícia sobre eines digital per organitzar-se
 
Has començat l’any amb una bona organització digital?
 

El 2020 ja hi és aquí i avui us donem algunes eines que us ajudaran a organitzar-vos digitalment pel correcte funcionament del vostre Punt TIC. Voleu conèixer-les? Preneu nota.

 
 
Imatge per a il·lustrar la notícia sobre eines digital per organitzar-se
 
El dijous 30 de gener vine amb nosaltres a Tàrrega!
 

Vols parlar d'innovació social, participació i territori? Vine a la trobada #territoriPuntTIC al gòTIC de Tàrrega el proper dijous 30 de gener. Inscripcions obertes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Codeclub 2020 a les biblioteques de Barcelona

8a edició del Code Club a les biblioteques

Biblioteques públiques de Barcelona s'ofereixen a organitzar un trimestre de Code Club per a què nens i nenes de 9 a 12 anys puguin gaudir gratuïtament de tallers de programació amb Scratch.Alumnat de la formació de l`ACTIC a la Fundación Esplai

Forma't en competències digitals ACTIC amb la Fundación Esplai

La Fundación Esplai proposa un itinerari formatiu intensiu presencial de l'ACTIC per a la superació de les acreditacions de nivell bàsic i mitjà en els centres de Bellvitge i el Prat de Llobregat. 
 
NOTÍCIES
 

II Fòrum d`Inversió de Dones Emprenedores

Un fòrum de finançament per a dones TIC emprenedores

Ets cofundadora o CEO d'una Startup tecnològica? Estàs buscant finançament per a créixer? El 5 de febrer es celebra el III Fòrum d'Inversió per a dones emprenedores.

 

Portada del llibre

Creative Commons crea un llibre per a persones educadores i bibliotecàries

L'organització Creative Commons, amb la col·laboració de l’American Library Association (ALA), crea un llibre per a persones educadores i bibliotecàries.

 

Guardó del Premi d`Honor de la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

La 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya, es celebrarà el 17 de febrer.

 
 
 
AGENDA
 
 
[Save The Date] SmartCatalonia Congress
23 de gener, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Taller de visual data aplicat a la recerca amb perspectiva de gènere
29 de gener, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Inscriu-te a la 5a edició de la RoboCAT
20 de febrer [+info]
Tallers a l’hivern al Convent de Sant Agustí
Del 7 de gener al 31 de març, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC