Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tallers a l’hivern al Convent de Sant Agustí

Des del 07/01/2020 - 10:00
fins el 31/03/2020 - 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge per difondre els tallers d'hivern del primer trimestre del 2020 del Convent de Sant Agustí
Imatge per difondre els tallers d'hivern del primer trimestre del 2020 del Convent de Sant Agustí. 2019. Font: Convent de Sant Agustí. Llicència: BY-SA

El Convent de Sant Agustí engega la nova programació del primer trimestre del 2020 amb diferents propostes de creació visual, tecnològica i eines maker.

Creació audiovisual, tecnologia i MakerConvent

Software i eines teòriques bàsiques per a la composició i producció audiovisual. Programes per a crear, editar i postproduïr so i imatges, combinades amb seminaris teòrics amb professionals i artistes del sector. MakerConvent us ensenyarà una gran quantitat de recursos tant tecnològics com manuals: des d’Arduino o RaspberryPI, fins la instal·lació i recuperació d’un ordinador amb Linux, o taller teòric i pràctic d’instal·lacions artístiques.

Laboratori digital

Propostes vinculades a la comunicació i la tecnología digitals amb WordPress amb Studio Moaré, continguts per a les xarxes socials amb SonaraTV i coneixements bàsics de Linux i introducció als videojocs, com a novetats. També obrim una nova línia de tallers, per activar el coneixement, la curiositat i l’aprenentatge : Storytelling per a RV i videojocs, Internet i pensament crític, Creació de fotografia esfèrica i molt més amb Jordi Martos i Josué Coloma.

MakerConvent

Un lloc on crear amb audiovisuals, robòtica, mecànica i disseny per a entrar a formar part de la comunitat maker amb passió per la tecnologia i l’aprenentatge. 

Humanitats digitals

Propostes per activar el coneixement, la curiositat i l’aprenentatge des d’una perspectiva actual.

MakerEnFamlilia

Activitats tecno-educatives amb mares, pares i fills (només paguen els nens). Cal inscripció prèvia.

 

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 7 gener, 2020 - 10:00 a dimarts, 31 març, 2020 - 21:00
Tipus de curs: 
presencial
Lloc:
Convent de Sant Agustí
Plaça de Sant Agustí Barcelona