Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un fòrum de finançament per a dones TIC emprenedores

Publicat el 20/01/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
II Fòrum d'Inversió de Dones Emprenedores
II Fòrum d'Inversió de Dones Emprenedores, per Keiretsu Forum. Llicència: Tots els drets reservats

Ets cofundadora o CEO d'una Startup tecnològica? Estàs buscant finançament per a créixer? El 5 de febrer es celebra el III Fòrum d'Inversió per a dones emprenedores creat per Keiretsu Forum conjuntament amb el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

Aquelles startups que vulguin participar han de complir els seguüents requisits: Tenir una dona emprenedora que sigui fundadora o sòcia, ser una empresa tecnològiques amb perfil multisector, on la tecnologia sigui el valor clau del negoci, o treballar amb tecnologies disruptivas.

Es valorarà especialment aquelles startups que generin tecnologia, o que aquesta sigui rellevant en la cadena de valor del negoci, es a dir:

  • Empreses que busquin una inversió de 50.000 a 500.000€, sigui en capital o préstecs.
  • Valor d'empresa per sota de 2,5M€
  • Empreses ja constituïdes, encara que no necessàriament hauran de tenir rondes de finançament prèvies
  • Equip format per més d'una persona
  • Facturant o en fase de comercialització

El III Fòrum d'Inversió de Dones Emprenedores tindrà lloc el dimecres 5 de febrer en EVERIS LIVING LAB (Carrer de Pedro i Pons, 6, 08034 Barcelona). Les companyies interessades hauran de formalitzar la proposta mitjançant el següent formulari, i una vegada completat, l'hauran de remetre per e-mail a presidencia@keiretsuforum.com.

Com a resultat d'aquesta primera avaluació, se seleccionaran entre 8-10 empreses per a ser presentades al comitè de Selecció (Deal Cribratge). Aquelles que resultin seleccionades per al Fòrum gaudiran d'uns tallers-workshop de preparació.

Per a més informació sobre el procés de selecció i els tallers, podeu consultar aquest lloc web.