Guardó del Premi d'Honor de la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”
Guardó del Premi d'Honor de la 25a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”. Autor: Premis Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. 2018. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquesta trobada, pretén ser el punt d'inici de les activitats i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l'any 1995. Està organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

Un jurat format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i representants d’ambdues entitats organitzadores, seleccionarà els guardons en les set categories de premi, que són les següents:

Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada

Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit nacional o internacional.

Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedoria

Reconeix la capacitat d’una persona a l’hora de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en l’àmbit de l’Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, l’Audiovisual o que es basi principalment en l’ús de les TIC, creada en els últims 5 anys.

Premi Joan Clarke al CIO Destacat 

Reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que ha destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.

Premi Alan Turing al Compromís Social

Reconeix la institució o la persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador en l’àmbit de les TIC, amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, l’educació, la cultura o la integració social a Catalunya.

Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC

Reconeix al mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC. El premi pot ser atorgat a un mitjà de comunicació en global, un espai en concret, o bé a una secció concreta.

Premi d'Honor

Distingeix la personalitat pública o privada (institució o persona) amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional dins l'Estat.

Per assistir, cal omplir aquest formulari.