Alumnat de la formació de l'ACTIC a la Fundación Esplai
Alumnat de la formació de l'ACTIC a la Fundación Esplai. Autor: Fundación Esplai. Llicència: BY.

L’ Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC) és la certificació acreditativa oficial de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Permet a qualsevol persona major de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova telemàtica que s’avalua automàticament. La prova es realitza en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat de Catalunya. Fundación Esplai n'és un d’aquests centres.

Des de Fundación Esplai proposen un itinerari formatiu intensiu presencial per a la superació de les acreditacions de nivell bàsic i mitjà en els nostres centres de Bellvitge i el Prat de Llobregat.

La formació es desenvolupa en 27 hores en 8 sessions presencials de 3 hores cadascuna, dilluns, dimecres i divendres, amb opció de matí o tarda al mes de febrer. A la finalització de la formació es dedica una sessió a la realització de la prova.

Aquí podeu consultar tota la informació detallada de la formació i fer la inscripció.