Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 de juliol - núm. 758

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia sobre els Premis Dona TIC 2019
 
Torna una nova edició dels Premis Dona TIC 2019
 

Els Premis Dona TIC volen impulsar i donar visibilitat a dones i nenes de l'àmbit tecnològic i fomentar la seva participació. La recepció de candidatures està oberta fins al 16 de setembre 2019 i es lliuraran el dia 8 d’octubre, Dia d’Ada Lovelace.

 
 
Primera sessió de participació ciutadana a la JdIS 2019
 
Una eina pels drets i llibertats digitals de Catalunya
 

Amb l’objectiu de treballar pels drets i les llibertats digitals de la ciutadania de Catalunya, la Direcció General de Societat Digital presenta la Carta catalana per als Drets i les Responsabilitats digitals, en col·laboració amb la societat civil mitjançant un procés col·lectiu.

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia sobre la nova estratègia blockchain de Catalunya
 
Catalunya impulsa les tecnologies blockchain
 

El Govern de la Generalitat ha aprovat una estratègia per a fomentar el desenvolupament de l’ecosistema blockchain a Catalunya amb l’objectiu de promoure la innovació, el lideratge i l’atracció de talent, inversió i empreses en tecnologies DLT.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge per a difondre el Campus d`Estiu de Punt TIC 2019

Última setmana per apuntar-se al Campus d'estiu de Punt TIC!

Queda una setmana per al Campus d'estiu de Punt TIC! Us oferim tres accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais. Els cursos estaran oberts del 22 al 26 de juliol amb una durada de 10h cadascú.Imatge del projecte creatiu de les Escodines Living Lab - Fàbrica de Cocreació de Manresa

Una peça audiovisual per promoure la cultura de Manresa

El Punt TIC Les Escodines de Manresa va presentar el passat 29 de maig el curtmetrage "Sol a Peu" en el marc del projecte Escodines Living Lab- Fàbrica de cocreació comunitària de l'Ajuntament de Manresa 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per difondre l`XPatient Barcelona Congress 2019

La innovació en matèria de salut amb l’XPatient Barcelona Congress

L’Hospital Clínic acollirà els propers 17 i 18 de setembre una nova edició de l’XPatient Barcelona Congress, que treballa per a millorar la qualitat de l’atenció sanitària i l’empoderament dels pacients mitjançant la tecnologia.

 

Informe ‘La intel·ligència artificial a Catalunya’ 2019

Un estudi revela les tendències i reptes de futur de la intel·ligència artificial a Catalunya

179 empreses i 8.483 treballadors treballen en l’àmbit de la intel·ligència artificial a Catalunya que facturen de manera agregada 1.358 milions d’euros.

 
 
 
AGENDA
 
 
Activitats al Sónar+D que impulsen la carrera digital dels nous professionals del sector digital
Del 18 al 19 de juliol, Sónar+D , Barcelona [+info]
Taller de programació amb Softonic
18 de juliol, Softonic, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC