Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La innovació en matèria de salut amb l’XPatient Barcelona Congress

Publicat el 15/07/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge per difondre l'XPatient Barcelona Congress 2019
Imatge per difondre l'XPatient Barcelona Congress 2019, per Pexels. 2019. Llicència: BY-SA

L’Auditori Farreras Valentí de l’Hospital Clínic acollirà els propers 17 i 18 de setembre una nova edició de l’XPatient Barcelona Congress, l’esdeveniment de referència que treballa sobre com millorar la qualitat de l’atenció sanitària i l’empoderament dels pacients mitjançant la tecnologia.

Institucions de l’àmbit hospitalari, tecnològic, de la recerca i l’administració es donaran cita al setembre en Barcelona per tal de treballar en la transformació el model assistencial i que aquest situï el pacient com a l’element clau i prioritari.

S’aglutinen entorn la comunitat XPA Barcelona (experiència del pacient) per a contribuir a consolidar el paper central del pacient en la presa de decisions, promoure projectes de millora i identificar bones pràctiques.

L’edició 2019 treballa al voltant de tres eixos:

  • L'Apoderament del pacient i del cuidador: com avaluar i millorar les seves experiències d'usuari
  • La cocreació amb pacients: procediments participatius on l'usuari és l'actor principal
  • La tecnologia al servei del pacient: eines interactives per donar suport a l'autocura.

El programa està format per seminaris d’especialització sobre gestió tecnològica i innovació i l'avaluació de la experiència del pacient, així com per experiències pràctiques innovadores i debats sobre la identificació de necessitats en l’àmbit de les cures, les estratègies que utilitzen els professionals per portar a la pràctica la implicació del pacient o diferents suports tecnològics.

La inscripció és gratuïta fins a esgotar places i es pot realitzar a través de la pàgina web del congrés omplint aquest formulari.

Et pot interessat també