Imatge per a difondre el Campus d'Estiu de Punt TIC 2019
Imatge per a difondre el Campus d'Estiu de Punt TIC 2019. Autor: Pixabay. 2013. Llicència: BY-SA.

Aquest estiu, des de Punt TIC, us oferim tres accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais. Els cursos estaran oberts del 22 al 26 de juliol amb una durada de 10h cadascú. 

S'adreça a dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC motivats/es per a treballar noves eines sobre programació i robòtica educativa, realitat virtual i augmentada i activitats amb perspectiva de gènere.

Podeu realitzar les inscripcions a través d'aquest enllaç.

Programació i robòtica educatives al teu Punt

A càrrec de Carles Roca - dinamitzador del Punt TIC de l'alta Ribagorça.

Curs d'introducció a la programació i la robòtica educativa, on a partir d'exemples i compartint experiències i projectes que s'han fet, veurem com utilitzar Scratch, conèixer la “cultura maker”, també quines opcions hi ha dins de la robòtica educativa.

Promovent l’educació STEM a través de tecnologies mòbils: Realitat Augmentada i Realitat Virtual

A càrrec de Colectic.

Curs d'exploració de tecnologies per a utilitzar la Realitat Augmentada i Realitat Virtual als vostres Punts. La RV i RA com a eina per a motivar la participació: narrativa digital, creació d’un projecte de RA vinculat al territori i al patrimoni cultural.

Activitats amb perspectiva de gènere

A càrrec de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC.

Voleu contribuir a trencar l'escletxa digital de gènere? Us animeu a impulsar activitats per engrescar i apoderar les noies amb les TIC? En aquest curs coneixerem quins recursos tenim al nostre abast per fer-ho i debatrem sobre en quina situació estem i quines estratègies i projectes han funcionat millor en aquest àmbit.

Per a més informació, podeu contactar amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC: oficina.tecnica[arrova]punttic.cat | 902 365 209.