Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de març - núm. 741

 
 
Formació sobre cultura `maker` a la trobada territorial del Baix Llobregat
 
La tercera trobada territorial tindrà lloc el 4 d'abril i aplegarà dinamitzadors/ores de Catalunya Central
 

El Punt TIC - Òmnia La Devesa del Pla de Ripoll acollirà la jornada, que es desenvoluparà en horari de matí. L'objectiu és que les persones dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de Catalunya Central puguin compartir experiències i generar sinergies. La inscripció ja està oberta!

 
 
Crida per organitzar activitats en el marc de l`ALL DIGITAL Week 2019
 
Porteu l'ALL DIGITAL Week 2019 al vostre Punt TIC!
 

ALL DIGITAL fa una crida a tots els telecentres, escoles, entitats sense afany de lucre, biblioteques... d'Europa per sumar-se a la setmana d'apoderament digital que convoca del 25 al 31 de març. Només cal organitzar alguna activitat per promoure l'alfabetització mediàtica, la seguretat TIC i/o les competències digitals per a l'ocupabilitat. Us hi sumeu?

 
 
Jornada Territorial Baix Llobregat
 
VIDEO | Jornada Territorial del Baix Llobregat
 

El Baix Llobregat ha estat la segona comarca en acollir la trobada #TerritoriPuntTIC! Els amfitrions van ser el Punt TIC - Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, que enguany compleix 10 anys, i el seu dinamitzador Antonio Collado. Podeu veure un resum de com es va viure la jornada en aquest vídeo! Recordeu que també teniu disponibles la crònica de la jornada i l'àlbum de fotografies.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Jornada de dinamització de la Internet Social 2018

Crida per presentar projectes en la Jornada de la Internet Social 2019!

Busquem dinamitzadors/ores Punt TIC amb idees fresques i innovadores que les vulguin donar a conèixer en la pròxima edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social (JdIS), que tindrà lloc el 27 de juny de 2019, a L'Hospitalet de Llobregat.Trobada territorial de Punt TIC a Palau-solità i Plegamans

Al Punt TIC de Palau-solità i Plegamans segueixen buscant dinamitzador/a

Ofereixen contracte de mitja jornada, amb horari de matins, sobretot. La persona escollida farà formacions, gestió i desenvolupament de projectes. Cal que tingui formació en l'àmbit de l'educació social, experiència mínima de dos anys en realització d'activitats formatives i coneixements en l'ús de les TIC i la fabricació digital.Curs de telèfons intel·ligents per a gent gran, a l`Òmnia Masia Espinós de Gavà

L'Òmnia Òmnia Masia Espinós de Gavà ofereix un taller de telèfons mòbils per a gent gran

L'Òmnia Masia Espinós de Gavà ha ampliat el seu radi d’acció i s’ha traslladat al barri de La Sentiu per oferir un taller d’informàtica als veïns i veïnes. Aquesta activitat, organitzada en col·laboració amb l’Associació de Veïns de La Sentiu, està adreçada a la gent gran i té com a objectiu iniciar els i les participants en l’ús dels telèfons mòbils i tauletes.L`exposició `Dones i Ciència` a la Biblioteca Lambert Mata

Els Punt TIC de Ripoll acullen una exposició sobre dones i ciència

Fins al 25 de març es pot visitar al Punt TIC de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll una mostra sobre les aportacions de les dones a la ciència al llarg de la història. A partir d'aquella data, l'exposició passarà a la seu de l'Òmnia La Devesa del Pla, del mateix municipi. Van descobrir la mostra al Repositori de recursos de Dones i TIC de Punt TIC i la van sol·licitar. 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de la Viquiestirada

D'esborrany a article complet, la Viquipèdia busca col·laboració per a la Viquiestirada

La versió en català de la Wikipedia és considerada una de les de millor qualitat i compta amb més de 600.000 articles. Més d'un quart d'aquests, però, són encara esborranys, és a dir, articles d'extensió massa breu. Per a aquest 2019, Amical Wikimedia s'ha proposat ampliar aquests articles i ha llançat el concurs Viquiestirada.

 

Una edició anterior de la Jornada Programa

Voleu presentar experiències a la Jornada Programa 2019?

L'onzena edició de la Jornada Programa, dedicada a l'intercanvi d'experiències didàctiques de programació i robòtica educatives, tindrà lloc el 25 de maig, al Citilab, Cornellà de Llobregat. Fins al 31 de març, està obert el període per presentar-hi activitats, que poden ser ponències, tallers o projectes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Càpsula formativa: Gestió econòmica-financera. En el teu negoci, els números et controlen o tu els controles a ells?
22 de març, ICAB, Barcelona [+info]
Treure profit dels dispositius mòbils
Del 3 al 10 d'abril, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
Trobada territorial de Catalunya Central
4 d'abril, Punt TIC - Òmnia La Devesa del Pla, Ripoll [+info]
Fira de l'Ocupació de l'ICAB
11 d'abril, Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) [+info]
Jornada Programa 2019
25 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC