Una edició anterior de la Jornada Programa
La Jornada Programa 2019 tindrà lloc el 25 de maig, al Citilab de Cornellà. Autor: Citilab. Llicència: Tots els drets reservats.

La Generalitat de Catalunya i el Citilab organitzen una nova edició de la Jornada Programa, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Mobile World Capital Barcelona. Tindrà lloc dissabte 25 de maig, al Citilab (Pl. Can Suris s/n. Cornellà de Llobregat), en el marc del Dia d’Internet, el Dia Internacional de l’Scratch i l'Europe Code Week.

La trobada s'adreça a docents de primària i secundària que tinguin interès en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula, però també està oberta a altres professionals interessats/des en la temàtica. Des de fa uns anys, també hi participen alumnes, acompanyats/des pel professorat.

Ara tenen obert el període per presentar-hi experiències. Hi ha diferents maneres de participar-hi: oferint una ponència individual o col·lectiva i que no superi els 20 minuts, impartint un taller formatiu d'una hora i mitja de durada o formant part de la fira de projectes i/o treballs realitzats per l’alumnat.

Les persones interessades a presentar alguna experiència hauran d'omplir aquest formulari. L'últim dia per fer-ho serà diumenge 31 de març.