Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fira de l'Ocupació de l'ICAB

11/04/2019
de 10:00 a 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de la Fira de l'Ocupació de l'ICAB 2019
La Fira de l'Ocupació de l'ICAB 2019 tindrà lloc dijous 11 d'abril. Font: ICAB. Llicència: Tots els drets reservats

L'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza l'11 d'abril, de 10.00 a 18.00 hores, una fira per posar en contacte entitats del món jurídic amb possibles candidats/es.

L'objectiu de la Fira de l'Ocupació de l'ICAB és posar en contacte despatxos professionals i altres entitats del món jurídic amb potencials candidats i candidates (estudiants, associats/ades i col·legiats/ades), facilitar opcions d’incorporació al món laboral, crear espais de col·laboració entre professionals, 'networking', compartir coneixements, formació a través de tallers innovadors i eines tant per a la cerca de feina com per emprendre un negoci.

Al llarg del matí s'impartiran els següents tallers: 'Desenvolupa el teu talent des d’una actitud innovadora', 'Claus per adaptar-se amb èxit a la Transformació Digital' i 'Marqueting i Comunicació per a despatxos professionals'. A més, hi haurà formacions exclusives per a persones col·legiades. 

A la plana web de la fira es pot consultar el llistat de despatxos i empreses que hi participaran amb estand propi i on es podrà lliurar el currículum.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 11 abril, 2019 - 10:00 a 18:00
Lloc:
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)
C/ Mallorca, 283 Barcelona