Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de novembre - núm. 724

 
 
Espai de trobada i relació dels professionals de les àrees territorials en la Jornada de dinamització de la Internet Social
 
Voleu acollir una trobada territorial al vostre Punt TIC?
 

Un dels reptes de la Xarxa Punt TIC és fomentar la relació i col·laboració de les persones professionals i els Punt TIC d'un mateix territori. En la darrera edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social ja es van generar aquests espais de trobada i ara se'ls donarà continuïtat amb reunions territorials. Busquem Punt TIC que les vulguin acollir!

 
 
Compte enrere per al VI Congrés del Tercer Sector Social
 
La innovació tecnològica serà un dels eixos del VI Congrés del Tercer Sector Social
 

El tercer sector social català té una cita el 20, 21 i 22 de novembre a la Farga de L'Hospitalet. La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza el congrés, que en aquesta edició porta el lema 'Desigualtats socials, solucions locals'. m4social hi comptarà amb un espai propi, dedicat a la innovació tecnològica.

 
 
Jornades #WomanLiderTIC
 
La quarta edició de #WomanLiderTIC tindrà lloc el 15 de novembre
 

Dones en Xarxa ho té tot llest per celebrar una nova edició de la Jornada #WomanLiderTIC. La trobada, que vol reunir i mostrar el talent de les dones, es realitzarà dijous 15 de novembre, al Movistar Centre de Barcelona, amb el lema 'Si elles comparteixen el seu coneixement, promourem talent, innovació'. La inscripció és gratuïta i ja es pot fer!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell de la Mostra d`Emprenedoria que tindrà lloc el 15 de novembre per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn

Mostra d'Emprenedoria, per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn

Girona Emprèn és el servei municipal de suport a l’emprenedoria, capacitació i consolidació empresarial de l’Ajuntament de Girona. El 15 de novembre celebra el seu 10è aniversari i ho fa donant tot el protagonisme a les persones emprenedores que han passat pel servei durant aquests anys.Participants en el curs `El teletreball i les noves formes de treball (coworking)` que s`ha impartit al Punt TIC de Calella

Al Punt TIC de Calella es formen en teletreball i coworking

El 6 i 8 de novembre cinc persones han participat en el curs 'El teletreball i les noves formes de treball (coworking)' que s'ha desenvolupat al Punt TIC de Calella. Hi han pogut conèixer eines i estratègies per dur a terme aquestes noves formes de treball.Procés participatiu Òmnia

La DGACC engega un procés participatiu per repensar el Programa Òmnia

El 2019 la Xarxa Òmnia farà 20 anys i la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) obrirà un procés participatiu per reflexionar i repensar com ha de ser el programa els pròxims anys. L'objectiu és donar respostes als nous temps, a les noves realitats i a les noves necessitats de la ciutadania, així com incorporar estratègies innovadores.Fotografia de la primera formació del projecte `Digital Welcome` desenvolupat a Colectic

El projecte europeu 'Digital Welcome' tanca la primera fase

Sis organitzacions han implementat la primera versió del projecte a cinc països, amb bons resultats. 'Digital Welcome' està dirigit a joves sol·licitants d'asil, migrants, menors no acompanyats i refugiats i en aquesta primera ronda ha tingut impacte en 82 persones, 52 de les quals han completat amb èxit l'itinerari previst (el que es tradueix en una taxa d'èxit superior al 66%). 
 
NOTÍCIES
 

Presentació de la campanya `Practica els hàbits cibersaludables. Per una Internet més segura`

Presentació de la campanya 'Practica els hàbits cibersaludables. Per una Internet més segura'

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública donarà a conèixer la campanya 'Practica els hàbits cibersaludables. Per una Internet més segura' dimecres 14 de novembre a les 19.00 hores, al Cibernàrium, Barcelona. 

 

Cartell promocional de la segona edició del curs de desenvolupament web de Factoría F5

Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web

Es tracta d'un curs gratuït, de set mesos de durada i que s'impartirà de manera presencial a Barcelona. S'adreça a persones en situació de vulnerabilitat i els ofereix la possibilitat de formar-se en programació web. S'hi podran presentar candidatures fins al 14 de novembre i la formació començarà el dia 23.

 
 
 
AGENDA
 
 
Com les TIC contribueixen a l’economia circular: ecodisseny, reciclatge i reutilització
13 de novembre, Fira de Barcelona - recinte de Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Hackejant barreres socials: Tecnologies per superar els reptes de la nostra societat
14 de novembre, Aula 51.100 de l’edifici La Nau del Campus Poblenou de la UPF, Barcelona [+info]
Presentació de la campanya 'Practica els hàbits cibersaludables. Per una Internet més segura'
14 de novembre, Cibernàrium, Barcelona [+info]
Fòrum de tecnologies i innovació: Tecnologies avançades aplicades a maquinària i packaging
15 de novembre, CEI Can Roqueta, Sabadell [+info]
Informàtica, llengua i cultura local
Del 15 de novembre al 15 d'abril, Colectic, Barcelona [+info]
Jornada: Tecnologies de suport en discapacitat
16 de novembre, La Lleialtat Santsenca, Barcelona [+info]
eDemocracia: drets i responsabilitats digitals
16 de novembre, Palau Robert, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC