Espai de trobada i relació dels professionals de les àrees territorials en la Jornada de dinamització de la Internet Social
La JdIS 2018 va generar un espai de trobada i relació dels i les professionals per àrees territorials. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2018. Llicència: BY-NC-SA.

2018 està sent un any de canvis, de renovacions i d'impuls en la Xarxa Punt TIC, molt enfocats en la innovació social digital. Volem aprofitar aquest moment per impulsar nous projectes i noves col·laboracions! Per aconseguir-ho és indispensable trobar-nos i establir sinergies entre els i les diferents professionals que fem possible la xarxa.

Aquest mes de novembre tindrà lloc la primera trobada territorial Punt TIC i se'n faran més al llarg de tot l'any 2019. L'objectiu és aplegar les persones dinamitzadores d'un mateix territori, per tal de posar en comú la tasca que realitza cada centre, teixir xarxa i trobar possibilitats de col·laboració. També serà un espai de formació, ja que, el programa inclourà un taller sobre recursos útils per a dinamitzadors/ores.

Aquestes trobades tindran lloc a Punt TIC que siguin referents en aquell territori i que puguin acollir una quinzena de persones. Voleu que un d'ells sigui el vostre? Doncs, poseu-vos en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC! Ens trobareu a l'adreça de correu electrònic oficina.tecnica[arrova]punttic.cat i al número de telèfon 902 365 209.