Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La quarta edició de la Jornada #WomanLiderTIC tindrà lloc el 15 de novembre

Publicat el 08/11/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornades #WomanLiderTIC
Les Jornades #WomanLiderTIC tindran lloc el 15 de novembre, a Barcelona, per Dones en Xarxa. Llicència: Tots els drets reservats

Dones en Xarxa ho té tot llest per celebrar una nova edició de la Jornada #WomanLiderTIC. La trobada, que vol reunir i mostrar el talent de les dones, es realitzarà dijous 15 de novembre, al Movistar Centre de Barcelona, amb el lema 'Si elles comparteixen el seu coneixement, promourem talent, innovació'. La inscripció és gratuïta i ja es pot fer!

La Jornada internacional #WomanliderTIC compta amb la participació de dones amb càrrecs de responsabilitat al món de les tecnologies, que l'organització pretén que siguin font d'inspiració per a altres dones, a partir de les seves experiències i projectes. Així, busca reunir i mostrar el talent de les dones, compartir la visió sobre les tendències del sector TIC i establir estratègies per l'apoderament de les dones.

El programa de la trobada inclou una conferència inaugural a càrrec de Carmen Munoz-Dormoy, CEO de Citelum, i cinc taules rodones:

  • Ètica i intel·ligència artificial
  • L'impacte de les TIC en les enginyeries
  • L'apoderament de les dones en la indústria tecnològica
  • Artificial Intelligence Women
  • Els reptes de l'educació i el talent de les dones en el sector digital

Per assistir a la jornada, cal realitzar la inscripció.

Aquest esdeveniment coincideix amb l'Smart City Expo World Congress, un moment en què Barcelona estarà totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia. Des de Dones en Xarxa volen fer un pas més enllà i visualitzar les oportunitats que genera específicament per a les dones. Pretén donar a conèixer aquesta visió i experiències i així aprofitar per crear un espai més social, on es promogui el paper de les dones i se les animi a aprofitar aquestes oportunitats, superar les dificultats i a generar noves oportunitats.