Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web

Publicat el 12/09/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell promocional de la segona edició del curs de desenvolupament web de Factoría F5
Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web, per Factoría F5. Llicència: Tots els drets reservats

Es tracta d'un curs gratuït, de set mesos de durada i que s'impartirà de manera presencial a Barcelona. S'adreça a persones en situació de vulnerabilitat i els ofereix la possibilitat de formar-se en programació web. S'hi podran presentar candidatures fins al 31 d'octubre de 2018 i la formació començarà el 23 de novembre.

A principis del 2018 Factoría F5 va engegar una formació en desenvolupament web basada en el model innovador Simplon.co, que busca combatre l'atur juvenil. Ara ha anunciat que posarà en marxa una segona edició del curs.

La formació, que es desenvoluparà al llarg de set mesos, pretén oferir una oportunitat formativa amb sortides laborals a persones que no es considerarien les "típiques" programadores web, com poden ser joves en risc d'exclusió social, dones i persones de més de 40 anys. A més, els requisits per participar-hi no són curriculars, sinó que tenen en compte l'actitud i empenta de la persona. Així, el que es valorarà dels candidats/es és la motivació, la lògica, l’autonomia i la capacitat de treballar en equip.

Del 3 de setembre al 31 d'octubre està obert el període per presentar candidatures per participar en el curs.

Dimarts 18 de setembre, a les 12.00 hores, es realitzarà una sessió informativa adreçada a entitats socials que vulguin conèixer el programa per tal de fer-ne difusió entre les seves persones participants i beneficiàries. Tindrà lloc a Depot Lab (C/ Bruc, 149, Barcelona). Per assistir-hi cal realitzar inscripció prèvia.