El 6 i 8 de novembre cinc persones han participat en el curs 'El teletreball i les noves formes de treball (coworking)' que s'ha desenvolupat al Punt TIC de Calella. Hi han pogut conèixer eines i estratègies per dur a terme aquestes noves formes de treball.

Participants en el curs 'El teletreball i les noves formes de treball (coworking)' que s'ha impartit al Punt TIC de Calella
Al Punt TIC de Calella es formen en teletreball i coworking. Autor: Biblioteca Can Salvador de la Plaça - Calella. Llicència: Tots els drets reservats.

El curs s'adreçava a persones amb un projecte propi o que treballin en una corporació i s'oferien cinc places, coincidint amb la quantitat d'ordinadors de què disposa el Punt TIC. El curs ha anat a càrrec de Jordi Verdura, assessor en estratègia i comunicació en xarxes socials.

Les persones que han participat en la formació s'han mostrat molt satisfetes amb el que hi han après i han assenyalat que els hagués agradat que el curs tingués més durada. També han proposat altres cursos: ofimàtica avançada, xarxes socials, edició d'imatge, Facebook per a empreses, edició de vídeo i dibuix 3D.