Banner de la Mobile Week Barcelona 2022
. Autor: MWCapital.

Durant una setmana Mobile Week Barcelona (#mWeekBcn22) la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) impulsa activitats per reflexionar sobre l'impacte de la tecnologia a la vida quotidiana amb l'objectiu de contribuir a apropar la tecnologia a la ciutadania a través d'activitats públiques i gratuïtes per debatre, analitzar i experimentar els canvis de la transformació digital a la societat. Se celebra del 28 de març al 3 d'abril del 2022.

El programa d'activitats treballa diferents temes d'interès com els drets digitals, les habilitats professionals digitals i el paper de l'educació, la cultura i els nous mitjans digitals. Sota el lema de “Tecnologia per a la ciutadania” Mobile Week contribueix a apropar la tecnologia a la ciutadania a través d'activitats públiques i gratuïtes per debatre, analitzar i experimentar els canvis de la transformació digital a la societat. Pots consultar-lo aquí.

Mobile Week Barcelona és iniciativa única i integradora per liderar el canvi tecnològic des del conjunt de la ciutat abordant els grans reptes i oportunitats que ens plantegen les tecnologies en clau de cultura, qualitat de vida, privadesa, ètica, sostenibilitat o seguretat.