Activitat de Mujeres Tech
Activitat de Mujeres Tech.

El 27 d'abril se celebra el Dia de les Nenes a les TIC (Girls in ICT Day). Amb motiu d'aquesta diada, Mujeres Tech organitza dues trobades, una a Barcelona i una altra a Madrid. A Barcelona, ​​se centraran en l'augment de la visibilitat de les dones que avancen i apliquen la ciència de les dades a les zones d'alt impacte.

També hi donaran a conèixer les activitats que es portaran a terme aviat, com ara el Grau en Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades, el curs d'estiu Girls in Data Science (per a estudiants de 3er i 4rt d'ESO), el llançament de l'edició 2017 del concurs Wisibilízalas i les accions GirlsTech per a les nenes de 10-12 anys.

Programa

10.00-10.45 h Escape room: Activitat en què es resoldran enigmes a contrarellotge per sortir d'una habitació. 80 estudiants (nois i noies) d'instituts (preferiblement de 1er i 2n de Batxillerat) Inscripció

11.00-12.00 h MTechTalk (Instituts registrats i públic en general - no és necessari registre). Modera: Ana Freire, professora DTIC-UPF, grup de recerca de la web i promotora del Grau en Enginyeria Matemàtica en Ciència de Dades.

  • Càpsula Ciència de dades - exemples d'aplicació
  • Lauren Romeo - Lead NLP Scientist, Tekstum (Tecnologia per a la indústria editorial)
  • Sandra García - Data Scientist, Schibsted (sistemes de recomanació)
  • Noèlia Soleres - Senior Technology Expert, SAP (plataformes de grans volums de dades i Internet de les coses)

Més informació

Quan

On

Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra
Roc Boronat 138
08018