EntreComp for Digital Hackathon
.

Si estàs interessat a explorar les competències digitals i treballar amb altres persones d'arreu d'Europa per desenvolupar competències emprenedores, apunta't a l'esdeveniment 'EntreComp for Digital Hackathon' el dimecres 15 de juny de 13:00 a 17:00 h CET) i dijous 16 de juny a les 10:00 h CET, una oportunitat de parlar de les sinergies que la comunitat europea EntreComp ofereix per al desenvolupament digital. Accedeix al programa aquí.

Aquest esdeveniment en línia forma part d'un projecte de la Comissió Europea i l'Agència Executiva Europea d'Innovació i Pimes (EISMEA) per aconseguir sinergies en la implementació d'EntreComp, en particular vinculant l'aprenentatge emprenedor amb la transició verda i digital. La hackathon està organitzada per All Digital i compta amb el suport de  Bantani EducationEIT Raw Materials, EIT FoodPEEP.

Quina serà la metodologia?

Treballant en grups col·laboratius, treballarem junts per construir idees i solucions per als reptes presentats. Cada grup comptarà amb el suport d'un facilitador expert, però correspon als participants treballar junts per trobar respostes i compartir idees. Finalment, cada taller tornarà a presentar les seves conclusions al grup.

A causa del caràcter interactiu d'aquest esdeveniment, la participació és limitada i els organitzadors es reserven el dret de seleccionar participants si s'ocupa el nombre màxim de places. La inscripció es realitza des d'aquest enllaç.

La Comunitat EntreComp és una plataforma d'aprenentatge empresarial, consideri-la com la seva finestreta única per a l'educació empresarial, les competències empresarials, el marc EntreComp i més

Quan

On

Format virtual