Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma't en competències digitals a l'Alta Ribagorça amb l'ACTIC

Des del 03/02/2020 - 08:00
fins el 22/05/2020 - 23:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo del Programa ACTIC
Logo del Programa ACTIC. Font: ACTIC. Llicència: Tots els drets reservats

El Telecentre de l'Alta Ribagorça torna a obrir inscripcions pels cursos ACTIC de competències digitals. Les formación seran en línia a través de la plataforma Moodle. 

El programa ACTIC, són un conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que ajuden a assimilar les competències digitals que defineix el model d’acreditació que promou la Generalitat de Catalunya, amb possibilitat d’optar a l’obtenció dels nivells bàsic i mitjà d’acreditació ACTIC.

L'objectiu és augmentar els coneixements informàtics per contribuir a trencar l'escletxa digital de les persones amb menys recursos, amb un enfocament eminentment laboral i comunitari. 

El Telecentre de l'Alta Ribagorça obre inscripcions per a diferents cursos. Les formacions s'impartiran en línia a través de la plataforma Moodle i el repositori de cursos de la Xarxa Punt TIC.

Durant el calendari de cada curs, els i les participants disposaran de suport en línia a través d'aquesta plataforma, i a més, hi ha la possibilitat de realitzar consultes de forma presencial, en horaris a convenir.

Per obtenir l'acreditació, és necessari presentar-se a les proves oficials d’un dels nivells complets del model d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat. 

Cal formalitzar la inscripció contactant amb el telecentre mitjançant correu electrònic (telecentre.ar@ccar.ddl.net) o al telèfon (973 69 12 64) 

 

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 3 febrer, 2020 - 08:00 a divendres, 22 maig, 2020 - 23:30
Tipus de curs: 
virtual
Nivell del curs: 
intermig
Professor: 
Carles Roca
Número d'alumnes: 
10
Preu: 
10 € per competència i nivell, 40 i 60 els nivells inicial i mitjà complerts.
Subvenció: 
50% de descompte per a: Aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, jubilats, estudiants i menors de 30 anys. Gratuïtat per a: Famílies amb ajuts socials (consultar condicions).
Lloc:
Telecentre Alta Ribagorça
Aigüestortes, 12 Baixos El Pont de Suert
Fitxers adjunts: