Logo del Programa ACTIC
Logo del Programa ACTIC.

El programa ACTIC, són un conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que ajuden a assimilar les competències digitals que defineix el model d’acreditació que promou la Generalitat de Catalunya, amb possibilitat d’optar a l’obtenció dels nivells bàsic i mitjà d’acreditació ACTIC.

L'objectiu és augmentar els coneixements informàtics per contribuir a trencar l'escletxa digital de les persones amb menys recursos, amb un enfocament eminentment laboral i comunitari. 

El Telecentre de l'Alta Ribagorça obre inscripcions per a diferents cursos. Les formacions s'impartiran en línia a través de la plataforma Moodle i el repositori de cursos de la Xarxa Punt TIC.

Durant el calendari de cada curs, els i les participants disposaran de suport en línia a través d'aquesta plataforma, i a més, hi ha la possibilitat de realitzar consultes de forma presencial, en horaris a convenir.

Per obtenir l'acreditació, és necessari presentar-se a les proves oficials d’un dels nivells complets del model d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat. 

Cal formalitzar la inscripció contactant amb el telecentre mitjançant correu electrònic (telecentre.ar@ccar.ddl.net) o al telèfon (973 69 12 64) 

 

Quan

On

Format virtual

Altres detalls

Nivell del curs
intermig
Professor
Carles Roca
Número d'alumnes
10
Preu
10 € per competència i nivell, 40 i 60 els nivells inicial i mitjà complerts.
Subvenció
50% de descompte per a: Aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, jubilats, estudiants i menors de 30 anys. Gratuïtat per a: Famílies amb ajuts socials (consultar condicions).