Coworking i teletreball a les zones rurals
Coworking i teletreball a les zones rurals.

Dimecres 22 d'abril Tremp acollirà una jornada tècnica sobre el coworking i el teletreball a les zones rurals. Serà de 17.30 a 20.00 hores, al Centre Cívic Tarraquet.

En territoris la recerca de feina acostuma a ser complicada per als joves que han marxat a estudiar i volen tornar i per molts professionals que, degut a la tipologia d’empreses, no troben clients i ofertes laborals que s’adeqüin al seu perfil. Internet i les noves tecnologies, però, han obert un gran ventall de possibilitats de comunicació que permeten deslligar el lloc de treball d’un espai físic concret.

En aquesta jornada es volen donar a conèixer les oportunitats que representen el teletreball i el coworking, què són els espais de coworking, i què està passant a Catalunya i a nivell internacional. La jornada s’emmarca en el Projecte de Cooperació Leader Cowocat_Rural i s’adreça a autònoms i treballadors tant del sector de serveis agraris, agroalimentaris i forestals, com tota la resta de sectors i professionals liberals que vulguin conèixer, el que molts diuen, és el futur del mercat laboral.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del Consorci CEDER Pallars-Ribagorça (973 65 25 29 – bolado@cederpirineus.cat). També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat.

Quan

On

Centre Cívic Tarraquet
Alcalde Rosell 8-10
25620