Conferència Labdoo
Conferència Labdoo. 2 016.

A la Conferència hi haurà  diferents keynote speakers molt especials com la Jampa del Tibet o la Sister Zeph del Pakistan, o l’Ousman de Ghana, així com també altres convidats de Nova Zelanda, California, Suïssa o Alemanya, tots ells activistes en el món de l'educació que han rebut varis reconeixements internacionals i que estan treballant dins la plataforma humanitària Labdoo. 

Dirigit també al públic més jove, trobaran Explorium, que durà a terme un taller de robòtica infantil. Serà un dia centrat a parlar de l'educació i de noves idees i estratègies, de com entre tots podem fer-la arribar a escoles d'arreu del món de manera sostenible. També hi participaran algunes de les persones que han iniciat amb èxit el moviment Labdoo des dels seus respectius països.

 

Descobriu el programa de la conferència així com també el llibre que han editat amb les històries captivadores dels ponents que assistiran a la conferència provinents d'indrets d'arreu del mon.

 

Si t'hi vols inscriure recorda omplir el formulari de confirmació d’assistència a través d’aquesta pàgina d’enregistrament:

https://barcelo.eventsair.com/labdoo-conference-barcelona-2016/labdoo/Site/Register

Quan

On

Campus Diagonal Nord. Aula Master / Edificio A3
C. Jordi Girona, 1-3
08034

Altres detalls

Preu
15 € (inclou dinar)