idigital

Imatge de la conferència del director d'Idigital, Daniel Marco, a Valls
Post to 01/07/2013
0
El director d'Idigital, Daniel Marco, va ser l'encarregat de tancar el cicle de xerrades organitzat per celebrar els 10 anys de l'Òmnia de Valls. Podeu veure un vídeo-resum de la seva conferència, on parla sobre les TIC...
Logotip d'Idigital
Post to 21/06/2013
0
Durant les darreres setmanes hem fet difusió de les guies d'empresa d'Idigital. Ara us oferim un recull de totes les guies organitzades per temàtiques.
Extranet: Millora la relació entre clients i proveïdors
Post to 12/06/2013
0
L'extranet és una eina emprada per empreses que volen facilitar i millorar les comunicacions amb agents externs de l'empresa com, per exemple, els seus clients. Per això, la seva aplicació pot estendre's a moltes àrees de gestió (compres/vendes, treball col·laboratiu, gestió de projectes, etc.)....
Cartell Jornades e-Sènior a l'Òmnia de Valls
Post to 10/06/2013
0
Durant el mes de juny, l'Òmnia de Valls acollirà dues conferències de les Jornades e-Sènior així com la cloenda de les Jornades 2.0.
Administració electrònica: Agilitza els tràmits amb l'Administració
Post to 10/06/2013
0
L'administració electrònica permet dur a terme tràmits amb l'Administració a través d'Internet, és a dir, en qualsevol lloc i a qualsevol hora. Elements com la signatura digital o el eDNI (i l'IdCAT a Catalunya) garanteixen la seguretat, validesa i representació legal de les gestions en línia.
Gestiona les TIC sense ser informàtic
Post to 31/05/2013
0
Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) faciliten un seguit de recursos que poden millorar el rendiment i la productivitat del negoci. Us presentem una guia d'Idigital que us pot ajudar en la implantació de les TIC en el vostre projecte.
Imatge CC BY-SA 2.0 de: www.flickr.com/photos/bull3t/990866224
Post to 23/05/2013
0
Les planes web corporatives representen una nova eina de màrqueting que pot augmentar la productivitat de l'empresa si està ben dissenyada i posicionada. Com pot beneficiar un lloc web la teva empresa?
Mobilitat a l'empresa
Post to 15/05/2013
0
Les noves tecnologies de la informació i la comunicació són claus per al desenvolupament de les petites i mitjanes empreses al nou entorn empresarial globalitzat, i el negoci electrònic és imprescindible per als models d’organització i estratègia empresarial. Actualment, però, comença a fer-se...
Portada de Guia de màrqueting electrònic
Post to 13/05/2013
0
Internet és un mitjà de comunicació bidireccional en què triomfa la personalització, interactivitat, segmentació, ubiqüitat... No es tracta només de tenir un catàleg de productes en línia o una plataforma de comerç electrònic, sinó d’aplicar les premisses del màrqueting...
Portada de la guia "Comerç electrònic. Afegeix un nou canal de vendes"
Post to 06/05/2013
0
El comerç electrònic és una aplicació de les noves tecnologies que permet fer operacions de compravenda de béns i serveis a traves d’Internet. Per a una empresa, és com tenir una botiga oberta 24 hores al dia, 7 dies per setmana, tot l'any.
Subscribe to idigital