Els World Smart City Awards de l'Smart City Expo reconeixen les estratègies, projectes i idees innovadores de ciutat que poden tenir un impacte en la vida de les persones i convertir les ciutats en llocs més sostenibles. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 de setembre.

World Smart City Awards 2021
World Smart City Awards 2021. 2021. Font: https://www.smartcityexpo.com/.

L'edició 2022 de l'Smart City Expo se celebrarà el 16 de novembre de 2022 a Barcelona al recinte Gran Via. Els abonaments ja estan disponibles a través de la pàgina web oficial de l'esdeveniment. 

Presenta la teva proposta als World Smart City Awards 

L'esdevimnet compta amb una convocatòria pròpia de premis. L'any 2021, la seva convocatòria de premis va rebre propostes de 46 països d'arreu del món com Argentina, Bèlgica, Xina, Països Baixos, Espanya i els EUA.

Les persones guanyadores de l'edició 2022 s'anunciaran davant d'una gran audiència global de professionals de les ciutats intel·ligents. Vols formar-ne part? Registra't aquí per enviar la teva proposta a la convocatòria de premis fins al 7 de setembre de 2022 a les 23:59:59 CET.

L'objectiu de la convocatòria és reconèixer, promoure i donar suport a solucions o estratègies innovadores que potencialment poden canviar la vida dels ciutadans augmentant l'eficiència, generant negoci i millorant la qualitat de vida.