L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) impulsa la setzena edició dels Premis E-TECH, que premia les millors iniciatives tecnològiques innovadores gironines. Les candidatures estan obertes fins al 20 d’octubre.

Premis E-TECH 2021
https://www.aenteg.com/. License: BY-SA.

Els Premis E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC. Els Premis els organitza l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), en col·laboració amb totes les entitats que hi donen suport.

Quines són les categories?

Les vuit categories que conformen aquesta edició dels guardons organitzats per l'AENTEG són les següents:

Premi a la millor iniciativa en la digitalització de l'empresa

Premi doble que distingeix, d’una banda, l’empresa gironina proveïdora de tecnologia que hagi creat una solució puntera per la seva aplicació al món empresarial, sigui aquesta ad-hoc o estandarditzada, així com l’empresa client -sigui aquesta gironina o no- que ha apostat per la seva aplicació.

Premi a la millor iniciativa en l'administració local

Distingeix aquella administració pública gironina, a qualsevol nivell, o entitats que en formen part, que, a través de les seves actuacions, projectes o iniciatives, hagin aplicat de forma innovadora les tecnologies al servei de la ciutadania. Si l’actuació, projecte o iniciativa ha comptat amb la participació d’un proveïdor tecnològic gironí, el jurat valorarà distingir tant l’administració pública, com l’empresa proveïdora.

Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC

Reconeix aquell projecte, producte, servei o iniciativa amb base tecnològica, que destaqui pel que fa a la projecció de la llengua catalana en qualsevol dels seus dialectes i variants, a la gestió del multilingüisme, i a la comunicació.

Premi a la millor estratègia de màrqueting digital

Premia aquella planificació i execució de l’estratègia de màrqueting digital aparellada a un projecte, producte, servei o iniciativa, independentment de què aquesta darrera sigui o no tecnològica, i que proporcioni mètriques mesurables del seu èxit (KPIs). Es valorarà tant l’ús d’Internet com altres canals, mitjans i plataformes de comunicació que aprofitant les seves característiques i possibilitats d'interacció es complementin i aportin millores a la iniciativa de manera conjunta.

Premi Internacional E-TECH

S’atorga a aquella persona, entitat, empresa o administració que, tenint seu a les comarques gironines, hagi excel·lit en la internacionalització del seu producte, servei, negoci, iniciativa o projecte, o bé a aquella persona, entitat, empresa o administració de fora de Catalunya que hagi ajudat al progrés de les noves tecnologies a les comarques gironines.

Premi a la trajectòria de l'empresa TIC

Guardó que reconeix la trajectòria empresarial d'una empresa gironina del sector de les TIC de més de cinc anys de vida, valorant-se aspectes diversos que la mostrin com una empresa consolidada al sector: resultats, facturació, personal contractat, presència als mercats, internacionalització, projecció, etc.

Premi al projecte tecnològic emergent

Reconeix una empresa tecnològica gironina amb menys de cinc anys de vida, valorant-ne aspectes diversos que la mostrin com una empresa amb un projecte en vies de consolidació: resultats, facturació, personal contractat, presència als mercats, internacionalització, projecció, etc, o bé un projecte empresarial encara no formalment constituït com a empresa, que el jurat consideri que despunta en el seu plantejament, en la tecnologia emprada, en la tecnologia desenvolupada, en el seu impacte socioeconòmic i pel seu pla d’empresa (el qual és imprescindible presentar com a part de la documentació).

Premi al Referent E-TECH

Distingeix aquella organització o persona que, per algun motiu, hagi destacat, bé sigui per un fet o una sèrie de fets al llarg dels mesos previs a la celebració dels Premis, o bé pel conjunt de la seva trajectòria, pel seu impacte en la societat digital.

Com participar-hi?

Podeu presentar la vostra candidatura a set de les vuit categories abans explicades (tret de la del Premi al Referent E-TECH, que decideix directament la junta directiva de l'AENTEG). Per fer-ho, teniu a la vostra disposició aquest formulari que inclou les instruccions per fer els tràmits. Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu consultar el web dels premis.