La Fundación Esplai posa en marxa cinc cursos totalment gratuïts i dirigits per a millorar les competències digitals, crear activitats de ciència i tecnologia amb perspectiva de gènere i formar-se en prevenció de conductes de risc en l'ús de les TIC. El període d'inscripció estarà obert fins al 15/05/22

Formació Fundación Esplai
. Font: Fundación Esplai . License: BY-SA.

Els cursos són:

  • #ChicasInTech

    Es treballarà sobre la importància de la incorporació de la perspectiva de gènere per a l'acompanyament de grups en la figura de dinamitzadora en les organitzacions socials. Per a això, partirem d'una anàlisi de com les violències patriarcals ens travessen al llarg de la nostra vida, identificarem estereotips i rols associats a la construcció de gènere i les violències masclistes derivades del sistema patriarca. Més informació.
     

  • Participació ciutadana i transformació social a través del voluntariat.

    Amb aquesta formació es pretén crear un lloc de trobada que ens ajudi a conèixer i compartir els aspectes claus de com gestionar la participació voluntària en la nostra entitat per a aconseguir aquesta connexió. Més informació.
     

  • Prevenció d'addicció i conductes de risc relacionades amb les TIC en població infantil i juvenil

    La idea del curs és proporcionar informació sobre l'addicció a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, amb la finalitat que les persones professionals que treballen amb població infantil i juvenil, adquireixin habilitats per a la prevenció i l'ús responsable de les noves tecnologies. Més informació.
     

  • Joves Contra l'Odi

    Els participants aprendran a dissenyar activitats basades en la creació de contra-discurs amb formats digitals, aplicables a entorns d'educació tant formal com no formal. Més informació.
     

  • Curs de Monitor/a

    L'objectiu del s oferir una sèrie de recursos, eines i idees per a capacitar a monitors d'oci i temps lliure en competències tecnològiques.

Si tens algun dubte o consulta pots escriure a anardiz@fundacionesplai.org