CTecno convida a la participació en una enquesta que permetrà radiografiar la presència de dones que treballen a l'ecosistema tecnològic i digital de Catalunya.

Baròmetre de la Dona Tic a Catalunya
Baròmetre de la Dona Tic a Catalunya. Author: Pexels. License: BY-SA.

El 'Baròmetre de la Dona TIC a Catalunya' és el primer estudi en profunditat en què s'analitza tant el grau de presència de dones tecnòlogues a la indústria catalana com les tendències del sector en quant a diversitat i equitat de gènere de les empreses TIC de Catalunya, amplia l’estudi que ha fet en les darreres 13 edicions. El Cercle Tecnològic (CTecno) convida a les dones que treballen en l'àmbit a contestar a una enquesta fins al 3 de maig de 2022. Pots contestar-la aquí.

La mesura se centrarà en el tipus de treballadores TIC de les empreses catalanes, on ubiquen la seva activitat, quin tipus de tecnologies utilitzen o amb quantes persones treballen en el seu dia a dia, així com la capacitat tant de les empreses com de les mateixes treballadors de crear nous llocs de feina el darrer any. El Govern dona suport a aquesta iniciativa, que treballa en la línia del reforçament del paper de les dones TIC, com els premis DonaTIC i les polítiques que hi estan relacionades.