Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

GironaQuiz, l'app online per aprendre sobre la cultura de la ciutat de Girona

Posted on 17/03/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
GironaQuiz, l'app online per aprendre sobre la cultura de la ciutat de Girona
GironaQuiz, l'app online per aprendre sobre la cultura de la ciutat de Girona, for Ajuntament de Girona. 2020. Licence: Tots els drets reservats

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una nova aplicació mòbil de gamificació per dinamitzar i fomentar la promoció de la ciutat. Es tracta de GIRONAQuiz, una eina gratuïta formada per preguntes i respostes sobre diferents aspectes del patrimoni i la cultura relacionats amb el municipi. 

Aquesta app neix per a promoure l’ús de noves tecnologies entre la ciutadania, difondre el patrimoni, la cultura i la història de la ciutat a la ciutadania d’una forma amena i divertida.

GIRONAQuiz està formada per 1.500 preguntes sobre cultura, política, urbanisme, esport, història, música, espais físics i curiositats relacionades amb la ciutat de Girona.

L'objectiu de l'Ajuntament de Girona és fomentar la participació ciutadana i el turisme de la ciutat. A través de l’eina l'usuari/a podrà participar en el joc de forma individual o en un repte, a través del qual es podrà enfrontar a una altra persona coneguda o desconeguda dins l'aplicació amb l'objectiu d'anar superant nivells i escalant llocs en la classificació global de totes les persones usuàries del joc.

L’aplicació està disponible per a Android i iOS.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.