Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundación Esplai comença la campanya #ChicasInTech

Posted on 09/03/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Tercera convocatòria de #ChicasInTech de la Fundación Esplai
Tercera convocatòria de #ChicasInTech de la Fundación Esplai, for Fundación Esplai. 2020. Licence: Tots els drets reservats

Amb la tercera edició de la campanya #ChicasInTech pretén animar més nenes i adolescents a triar vocacions relacionades amb la tecnologia. 

Les dades que recullen les principals institucions demostren que existeix una bretxa de gènere en els estudis que trien les noies i el seu posterior desenvolupament professional. Només el 35% d'estudiants matriculats/as en carreres científiques i tecnològiques són dones, i les investigadores en aquests camps només arriben al 28%.

A la Fundació Esplai assumeixen el repte de contribuir a la reducció d'aquesta bretxa de gènere amb joves llençant la campanya #ChicasInTech, que emmarca diferents accions per a contribuir a l'apoderament de les nenes i joves promovent les vocacions científiques i tecnològiques.

La campanya es va presentar el passat 6 de març i anima a participar a entitats socials, persones particulars i institucions a participar de diferents maneres. Una d'elles vol recollir en vídeo les opinions de les nenes i adolescents del seu voltant sobre la tecnologia i els rols de gènere que se li atribueixen. 

Els vídeos es poden fer arribar a l'adreça de correu gporres[arrova]fundacionesplai.org. La Fundación Esplai farà difusió a través dels seus perfils a les xarxes socials de tot el material que els arribi.

Dates

Abril i octubre: Curs on line per a professionals “Educar en tecnologies amb perspectiva de gènere”. Més informació disponible pròximament aquí

Setmana del 23 de abril: Celebració el Día Internacional de las Noies i nenes a les TIC. S'anima a organitzar tallers i esdeveniments.

Setmana del 13 d'octubre: Celebració del Día de Ada Lovelace i acte presencial de tancament de campanya

Tots els materials de la campanya es poden trobar aquí.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.