Imatge #èTIC2019: Drets i responsabilitats digitals
Imatge #èTIC2019: Drets i responsabilitats digitals. 2 019.

Amb l'objectiu de treballar pels drets i les llibertats digitals de la ciutadania de Catalunya, el Govern de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, va presentar fa uns mesos el projecte de la Carta catalana per als Drets i les Responsabilitats digitals en col·laboració amb la societat civil.

La Carta recull drets humans fonamentals, drets digitals nous i emergents, i drets del segle XXI que vol ser una eina viva i dinàmica, amb vocació normativa i de contribució al debat global.

La seva primera versió ha estat sotmesa a una primera fase de participació ciutadana i ara, el grup promotor de la Carta està treballant per incorporar les aportacions rebudes i desenvolupar debats d'àmbits específics per a consensuar la redacció de les properes versions.

Per això, la jornada #èTIC19 serà el marc de presentació pública de la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals i, alhora, esdevindrà una sessió presencial de contribució al debat global per a la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals també en l'era digital.

Programa

17:00h Acreditacions

18.00h Benvinguda: Hble. Sr. Jordi Puigneró i Ferrer, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública

18.10h Ponència inicial: Selva Orejón, pèrita judicial en identitat digital, experta en reputació online

18.30h Taula debat: Modera i presenta la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals Joana Barbany i Freixa, directora general de Societat Digital Albert Cañigueral, explorador, consultor i divulgador sobre plataformes digitals i el futur del treball Genís Roca, arqueòleg, empresari, expert en Internet Albert Royo i Mariné, politòleg, consultor expert en relacions internacionals

19.30h Copa de cava - networking

La incripció és gratuïta i es pot realitzar a través d'aquest enllaç

When

Where

Espai Francesca Bonnemaison
Carrer de Sant Pere Més, Baix 7
08003