Banner de l'estand de la Generalitat de Catalunya durant l'Smart City Expo 2019
Banner de l'estand de la Generalitat de Catalunya durant l'Smart City Expo 2019. 2 019.

Durant aquests dies, l'estand de la Generalitat es transformarà en una ciutat de l’any 2030 amb una proposta innovadora i multisensorial que permetrà tastar i experimentar com seran les ciutats d’aquí a unes dècades.

Les persones participants, podran veure i experimentar en primera persona alguns exemples de com la tecnologia i la connectivitat incideixen en àmbits clau com la mobilitat, la governança, la sostenibilitat, l’educació, el treball, el benestar i el lleure.

La proposta es basa en un recorregut vivencial per 16 demostracions i experiències ofertes per 14 empreses i entitats tecnològiques catalanes. Les persones que visitin l’estand podran experimentar els beneficis de l’estratègia Smart Catalonia per tenir ciutats intel·ligents en un país digitalment avançat.

Algunes d'aquestes experiències són votar electrònicament a través de la tecnologia blockchain; moure’s en un bus autònom; tastar el primer restaurant digital; experimentar amb l’aula virtual del futur; comprar al primer supermercat inclusiu o ser assistit amb intel·ligència artificial per un robot, entre d’altres.

A més, durant la fira, aquestes empreses i centres tecnològics de l’àmbit de les smart cities exposaran les seves solucions innovadores al ‘Parc Empresarial’ de la ‘Ciutat del Futur’ com a mostra del potent i creixent ecosistema TIC català i de l’aposta per la innovació, l’emprenedoria i el talent com a motors de l’economia digital. 

When

Where

Fira de Barcelona
Plaça d'Europa, 50, 52
08902