Projecte 'Triangulum'
Projecte 'Triangulum'.

El projecte Triangulum, finançat per la Comissió Europea, busca "solucions reals de ciutat intel·ligent" i oferir-les a altres ciutats perquè les puguin replicar. 

Aquesta jornada formativa anomenada 'Implementació del projecte europeu Triangulum a Sabadell: Taller final amb agents locals i de les ciutats “far”' tindrà lloc el proper dilluns 18 de novembre de 2019 de 09:30 a 17:30 hores a l’Auditori del Vapor Llonch de Sabadell, amb aquest ordre del dia.

El taller, obert a tothom interessat en les temàtiques d’innovació urbana a l'entorn local, comarcal o metropolità, es basa en presentacions i demostracions respecte l’Estratègia d’implementació del projecte Triangulum a Sabadell en els àmbits de mobilitat, energia, tic i desenvolupament econòmic, a fi d’obtenir les opinions i visions dels assistents respecte com completar i millorar la implementació ja realitzada o prevista. Per assistir al taller, cal que indiqueu les vostres preferències respecte les temàtiques en què voleu participar responent a aquest formulari.

El taller comptarà també amb la presència de representants de les ciutats “far” del projecte: Manchester (Regne Unit), Eindhoven (Països Baixos) i Stavanger (Noruega) i tindrà un servei d’interpretació simultània anglès-català-castellà.

També, es realitzarà una visita guiada a projectes de Sabadell en reutilització energètica d’aigües residuals i nova flota sostenible d’autobusos urbans el 19 de novembre conjuntament amb representants de ciutats de la “International Climate Initiative” amb places limitades.

De igual manera, la presentació sobre els 3 projectes europeus Horizon 2020 en què participa l’Ajuntament de Sabadell, es farà a la fira Smart City Expo World Congress el dia 20 de novembre (Stand de la Diputació de Barcelona).

Per a tenir més informació sobre aquests esdeveniments, els podeu trobar a la seva agendaPer a confirmar l'assistència a alguna de les activitats, cal enviar un correu electrònic a innovacio@ajsabadell.cat

When

Where

Auditori del Vapor Llonch de Sabadell
Ctra. de Barcelona, 208
08205
Sabadell