Xerrada 'Dades personals massives: qui, com i per què les utilitzen?'
Xerrada 'Dades personals massives: qui, com i per què les utilitzen?'. 2 019.

L'esdeveniment està adreçat a tota la població que usa eines i serveis digitals a Internet, en tant persones ciutadanes i consumidores que deixen rastre digital. 

L'acte, es realitzarà el dimarts 12 de novembre de 18 a 21 h. a l'auditori de Fira Sabadell (Plaça de la Sardana, 7). 

Durant la jornada, es projectarà el documental “El gran hackeo” (The Great Hack), que mostra el cas de Cambridge Analytica, empresa experta en anàlisi de dades, i com aquesta va treballar des de l’ombra de les xarxes socials per manipular el resultat de les darreres eleccions presidencials als EEUU. 

Després de la projecció del documental hi haurà un debat, per vídeo conferència, amb en Paul Olivier Dehayeun dels assessors del documental i fundador de PersonalData.IO, institució sense ànim de lucre centrada en fer que els drets de protecció de dades siguin col·lectivament útils.

A continuació, hi haurà un panell d’experts, moderat per Ignasi Alcalde, responsable del hub MyData Barcelona i expert en visualització de informació i dades, amb la intervenció de Karme Peiró, periodista de dades especialitzada en transparència, dades obertes, transformació i comunicació digital i Josep Maria Ganyet, CEO de l’empresa Mortensen, professor de Comunicació Audiovisual a la UPF i expert en transformació digital a l’empresa i societat. 

Cal inscripció prèvia a aquest enllaç.

When

Where

Fira de Sabadell
Plaça de la Sardana, 7
08038