Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Curs: Innova el teu negoci turístic

19/09/2019
de 16:30 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell del curs "Innova el teu negoci turístic" amb Montserrat Peñarroya
Cartell del curs "Innova el teu negoci turístic" amb Montserrat Peñarroya. 2019. Source: Ajuntament de Girona. Licence: Tots els drets reservats

En el marc de l’Experiència LabGi!, el projecte Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona organitza el curs "Innova el teu negoci turístic" amb Montserrat Peñarroya, una sessió formativa interactiva on cadascuna de les persones assistents podrà crear el seu propi pla d’acció empresarial. La formació es realitzarà al Centre d'Iniciatives Locals de Girona, dins el Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Internet ha revolucionat profundament el nostre entorn, i el sector turístic n’és un clar exemple. Res no es ven ni es compra com abans.  
 
Amb l'objectiu de donar eines per a innovar al sector turístic, aprendre com ha sofert Internet els darrers 20 anys, com aquests canvis han transformat la demanda turística i les organitzacions, com fer Innovació en producte, en processos i en models de negoci, el projecte Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona organitza el curs "Innova el teu negoci turístic" en el marc de l’Experiència LabGi!,
 
La formació estarà impartida per Montserrat Peñarroya, en una sessió formativa interactiva on cadascuna de les persones assistents podrà crear el seu propi pla d’acció. 
 
Montserrat Peñarroya és Directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació y el Coneixement. La seva expertesa en l’àmbit del turisme i la societat digital la situen com una de les persones més influents quan parlem d’innovació i turisme.
 
Si estàs vinculat al sector turístic, tens o vols tenir un negoci turístic, treballes promocionant productes o destinacions turístiques o ofereixes serveis a empreses del sector turístic, t'interessa aquesta informació.
 
Aquesta jornada s’organitza en el marc de l’Experiència LabGi!, un projecte d’innovació oberta impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona per cocrear solucions a un repte real plantejat per l’empresa Eventis, i en col·laboració amb l'AENTEG i un ajut econòmic de la Diputació de Girona.
 

 

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 19 September, 2019 - 16:30 to 20:00
Course type: 
presencial
Edition: 
2 019
Teacher: 
Montserrat Peñarroya
Number of students: 
200
Price: 
Gratuït
Subsidy: 
Projectes singulars Diputació de Girona
Place:
Parc Científic i Tecnològic de la UdG
Emili Grahit, 91 Girona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.