Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Install Party 2019 a Mataró

03/05/2019
de 16:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de la 'Install Party 2019' de Mataró
El TecnoCampus acollirà el 3 de maig la cinquena edició de la 'Install Party'. Source: TecnoCampus. Licence: Tots els drets reservats

El TecnoCampus acollirà divendres 3 de maig la cinquena edició de la 'Install Party', una activitat que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics. Una de les activitats principals és l’exposició i concurs de treballs de recerca de Batxillerat i de Cicle Formatiu de Grau Superior, que s'han realitzat en l’àmbit tecnològic aquest curs o el passat.

Hi haurà premi per al millor treball de recerca, dotat amb un val regal valorat en 200 euros, i un per al centre escolar, que consistirà en dues places per realitzar els tallers del campus d’estiu de Xnergic.

Aquesta activitat s’emmarca en el moviment Xnergic, una iniciativa impulsada des del TecnoCampus, que vol fomentar les vocacions tecnològiques de joves de 14 a 18 anys.

L'esdeveniment es realitzarà entre les 16.00 i les 20.00 hores, al recinte del TecnoCampus, Mataró. Hi haurà tallers sobre impressió 3D, drones i videojocs, amb els quals es pretén inspirar els futurs treballs de recerca dels i de les estudiants. Seran tallers gratuïts i caldrà inscripció prèvia.

També hi haurà una zona de demostració de drons i una exposició on empreses d’àmbits com la impressió 3D, els videojocs o la robòtica, entre altres, presentaran els últims productes o serveis que estan marcant tendència en el sector.

Com a novetat, aquest any hi haurà un torneig d’eSports.

Detalls del curs

Date: 
Friday, 3 May, 2019 - 16:00 to 20:00
Place:
Tecnocampus
Carrer d'Ernest Lluch, 32 Mataró

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.