Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Quin ús fan les ONG de les tecnologies i Internet?

Posted on 09/04/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Nonprofit Tech for Good llança l'Enquesta Mundial de Tecnologia per a les ONG 2019
Nonprofit Tech for Good llança l'Enquesta Mundial de Tecnologia per a les ONG 2019, for Nonprofit Tech for Good. Licence: Tots els drets reservats

Això és el que vol esbrinar l'organització internacional Nonprofit Tech for Good. Demana a les entitats no lucratives d'arreu respondre una enquesta sobre com aprofiten les tecnologies i Internet, per tal d'extreure'n conclusions, fer comparatives entre diferents estats i oferir recomanacions a les organitzacions.

L''Enquesta mundial de tecnologia per a ONG' és un projecte d'investigació que busca comprendre millor com les organitzacions sense afany de lucre de tot el món utilitzen la tecnologia per atraure col·laboradors/ores i donants. Nonprofit Tech for Good ha llançat ara la quarta edició de l'enquesta. Les entitats que hi vulguin col·laborar la podran respondre fins al 31 de maig.

Les preguntes d'aquest any indaguen en la web i en les comunicacions de correu electrònic, la recaptació de fons en línia, les xarxes socials, la gestió de dades i el programari de productivitat.

L''Informe mundial de tecnologia per a ONG' es publicarà el 16 de setembre de 2019 i resumirà les respostes rebudes a l''Enquesta mundial de tecnologia per a ONG'.

Tant l'enquesta com l'informe es realitzen en quatre idiomes: anglès, francès, portuguès i castellà. A més, Nonprofit Tech for Good compta amb organitzacions sòcies a 22 països. Aquestes s'encarreguen de difondre l'enquesta entre les entitats del seu país. A Catalunya i l'Estat espanyol aquest 'partner' és iWith.org.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.