Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El 'tour' eWoman arriba a l'Empordà el 4 d'abril

Posted on 25/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Guardons dels Premis eWoman
Al final de la jornada es farà el liurament de premis eWoman Empordà 2019, for eWoman. Licence: Tots els drets reservats

El Teatre de Roses acollirà una jornada que aplegarà més de 200 dones i on es donaran a conèixer les tres guardonades amb el Premi eWoman Empordà. La jornada pretén donar protagonisme a dones que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge en l'entorn TIC. La inscripció està oberta i és gratuïta.

El grup de mitjans de comunicació Prensa Ibérica és l'impulsor d'eWoman, iniciativa que busca servir d'altaveu per mostrar casos d'èxit de dones que han destacat per la superació personal, la seva trajectòria professional i lideratge en l'entorn digital i tecnològic. Faran un 'tour' per 16 ciutats de l'estat i la primera parada serà a Roses, el 4 d'abril. Catalunya acollirà dues jornades més: una el 23 de maig a Girona i una altra el 31 d'octubre a Manresa.

La Jornada eWoman Empordà es realitzarà de 9.30 a 13.15 hores, al Teatre de Roses (Carrer de Tarragona, 81). El programa proposa intervencions curtes de diverses dones que explicaran les seves experiències. L'objectiu és servir de motivació i inspiració a altres i enfortir la imatge de la dona d’avui, integrada en llocs professionals de tendència digital.

La trobada acabarà amb el lliurament de premis eWoman Empordà 2019, que són els següents:

  • Negoci online
  • Trajectòria professional
  • Mèrit esportiu

Les tres premiades rebran un guardó i seran entrevistades al diari Empordà, per explicar la seva experiència a eWoman i donar a conèixer el seu perfil professional. Entre totes les premiades en les 16 jornades que es realitzaran a l'Estat espanyol es triarà l’eWoman de l’any.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.