Guardons dels Premis eWoman
Al final de la jornada es farà el liurament de premis eWoman Empordà 2019. Author: eWoman. License: All rights reserved.

El grup de mitjans de comunicació Prensa Ibérica és l'impulsor d'eWoman, iniciativa que busca servir d'altaveu per mostrar casos d'èxit de dones que han destacat per la superació personal, la seva trajectòria professional i lideratge en l'entorn digital i tecnològic. Faran un 'tour' per 16 ciutats de l'estat i la primera parada serà a Roses, el 4 d'abril. Catalunya acollirà dues jornades més: una el 23 de maig a Girona i una altra el 31 d'octubre a Manresa.

La Jornada eWoman Empordà es realitzarà de 9.30 a 13.15 hores, al Teatre de Roses (Carrer de Tarragona, 81). El programa proposa intervencions curtes de diverses dones que explicaran les seves experiències. L'objectiu és servir de motivació i inspiració a altres i enfortir la imatge de la dona d’avui, integrada en llocs professionals de tendència digital.

La trobada acabarà amb el lliurament de premis eWoman Empordà 2019, que són els següents:

  • Negoci online
  • Trajectòria professional
  • Mèrit esportiu

Les tres premiades rebran un guardó i seran entrevistades al diari Empordà, per explicar la seva experiència a eWoman i donar a conèixer el seu perfil professional. Entre totes les premiades en les 16 jornades que es realitzaran a l'Estat espanyol es triarà l’eWoman de l’any.