Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació en competències digitals per a la recerca de feina, al Punt TIC de l'Alta Ribagorça

Posted on 22/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Participants en el Punt TIC de l'Alta Ribagorça
Al Participants en el Punt TIC de l'Alta Ribagorça es formen el competències digitals per a l'ocupació, for Punt TIC de l'Alta Ribagorça. Licence: Tots els drets reservats

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i el Punt TIC del Pont de Suert col·laboren per oferir als i a les joves formació en competències digitals per a l'ocupació. La proposta està composta per diferents sessions, que s'estan realitzant des de principis de març. La sessió d'aquesta setmana, s'emmarcarà en la campanya europea ALL DIGITAL Week 2019.

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, mitjançant l’àrea de Joventut i el projecte Referent d’Ocupació Juvenil, en col·laboració amb el Punt TIC de l'Alta Ribagorça, està realitzant unes sessions amb grups de joves que volen millorar les seves competències digitals per accedir al mercat de treball.

Hi estan treballant com és l’elaboració del Currículum Vitae, la recerca de feina per Internet i la gestió de documents personals per la recerca de feina mitjançant Google Drive, per exemple.

L'adquisició d'aquestes competències farà que els resulti més fàcil buscar feina per Internet i, a més, els prepararà per ser més competents en el mercat laboral.

Aquestes sessions les realitza la Referent d’Ocupació Juvenil a l’aula del Telecentre, en format grupal, però també inclou sessions individualitzades.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.