Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Crida per presentar projectes en la Jornada de la Internet Social 2019!

Posted on 11/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
Fem una crida als Punt TIC perquè presentin projectes a la JdIS 2019, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2018. Licence: BY-SA

Busquem dinamitzadors/ores Punt TIC amb idees fresques i innovadores que les vulguin donar a conèixer en la pròxima edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social (JdIS), que tindrà lloc el 27 de juny de 2019, a L'Hospitalet de Llobregat.

Enguany, hem avançat la JdIS al mes de juny, per tal que les persones dinamitzadores hi trobin inspiració que les engresqui a preparar el curs 2019-2020 amb la innovació social digital en ment. Part d'aquestes idees inspiradores vindran d'altres dinamitzadors i dinamitzadores, que ja estan desenvolupant projectes innovadors als seus Punt TIC. Ets un/a d'aquests/es? Presenta el teu projecte al 'call for papers' que llancem des de l'Oficina de Dinamització!

La Jornada de dinamització de la Internet Social és el punt de trobada anual de tota la Xarxa Punt TIC. És l'espai per establir sinergies i també per conèixer iniciatives innovadores.

En l'edició de 2018 vam parlar de l'autoavaluació als telecentres, eines d'innovació digital, drons, diversitat funcional i TIC, el programa BiblioLab, el disseny 3D, la perspectiva de gènere i molt més.

Ara toca començar a treballar en el programa de la JdIS 2019! Si vols ser un dels talleristes o ponents de la trobada, ens pots fer arribar la teva proposta al correu electrònic oficina.tecnica[arrova]punttic.cat. Explica'ns quin projecte hi voldries presentar i què és el que el fa diferent, únic i innovador.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.