Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una setmana per apropar la robòtica social a la ciutadania

Posted on 15/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de la Setmana de la Robòtica Social
La Setmana de la Robòtica Social tindrà lloc del 25 de febrer a l'1 de març, for Robòtica Social. Licence: Tots els drets reservats

Del 25 de febrer a l'1 de març, diferents espais de Barcelona acolliran la Setmana de la Robòtica Social. El programa inclou activitats de caràcter divulgatiu, encara que també hi haurà algun debat científic i tecnològic.

La Setmana de la Robòtica Social busca apropar la tecnologia a la ciutadania, tot explicant els avenços tecnològics i les seves aplicacions. Algunes d’aquestes aplicacions tenen a veure amb la gestió de la ciutat dins dels programes d’'smart city'.

El programa de la iniciativa inclou activitats els dies 25, 26, 27 i 28 de febrer i l'1 de març. La inscripció és gratuïta i ja està oberta. Al formulari d'inscripció cal triar les activitats en què es participarà.

Les activitats es desenvoluparan a l'Auditori d'Elisava, CosmoCaixa, Auditori Pompeu Fabra Enginyers Industrials de Catalunya i IAAC (Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya).

Aquest esdeveniment està organitzat per Robòtica Social, un projecte de divulgació científica que pretén apropar la robòtica social a la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els avenços tecnològics i provocar la reflexió.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.