Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Apoderar les dones en les TIC, la nostra aposta

Posted on 11/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Dues notícies sobre dones i TIC al portal web de Punt TIC
La Xarxa Punt TIC aposta des de fa anys per fomentar l'apoderament de les dones en tecnologia

Visibilitzar les aportacions que han fet i fan les dones a la tecnologia i fomentar les vocacions STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) de les més joves són objectius prioritaris per a la Xarxa Punt TIC. Per això, hem creat un espai específic a la portada de la nostra plana web, on anirem tractant aquestes temàtiques.

Més enllà de donar visibilitat a tot allò que es faci per promoure la participació de les dones en l'àmbit tecnològic (campanyes, jornades, concursos, etc.), la Xarxa Punt TIC fa una aposta perquè els més de 500 centres de la xarxa que hi ha per tot Catalunya juguin un paper important en aquest sentit. Per això, des de l'Oficina de Dinamització oferim als dinamitzadors i dinamitzadores materials, eines i idees per treballar aquest objectiu, a través del Repositori de Recursos de Dones i TIC.

La nostra aposta va alineada amb la voluntat de la Generalitat de Catalunya per fomentar les vocacions TIC entre les nenes i les dones. Ho fa a través del Pla Dona TIC, que aglutina totes les accions destinades a apoderar les dones en l’àmbit tecnològic d'arreu de Catalunya. El Pla Dona TIC pretén esdevenir un pla estratègic de país que aglutini i coordini les diferents iniciatives que es fan arreu de Catalunya des de diferents administracions i entitats dels àmbits públic, privat i acadèmic per impulsar el paper de les dones en l’àmbit tecnològic.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.