Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els Òmnia de L'Hospitalet de Llobregat estenen el Dia de la Internet Segura a tota la setmana

Posted on 05/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de la Setmana de la Internet Segura de la BlogL'Hosfera
La Setmana de la Internet Segura de la BlogL'Hosfera té lloc del 4 al 8 de febrer, for BlogL'Hosfera. Licence: Tots els drets reservats

Acostumen a col·laborar sovint i el Dia de la Internet Segura no podia ser menys. Els Òmnia de L'Hospitalet de Llobregat s'han coordinat no només per oferir activitats sobre ciberseguretat el 5 de febrer, sinó per programar-ne al llarg de tota la setmana. Ho fan en el marc de la iniciativa BlogL'Hosfera.

Formar la ciutadania perquè aprengui a navegar per Internet sense por i tenint en compte els consells de seguretat és una cosa que fan al llarg de tot l'any els Òmnia de L'Hospitalet de Llobregat. Ara, a més a més, organitzen la 'Setmana de la Internet Segura', que té lloc del 4 al 8 de febrer.

Tots els Òmnia de la ciutat acolliran durant la setmana un o dos tallers sobre ciberseguretat. Així, la ciutadania podrà triar el dia, l'hora i el lloc que li vagi millor per participar-hi.

La iniciativa s'emmarca en la celebració del Dia de la Internet Segura 2019, que enguany porta per lema 'Junts per una Internet millor' i que pretén promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.