Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Òmnia CPS Francesc Palau amb el Dia de la Internet Segura

Posted on 01/02/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de l'activitat que organitza l'Òmnia CPS Francesc Palau en el marc del Dia de la Internet Segura
L'Òmnia CPS Francesc Palau organitza una activitat en el marc del Dia de la Internet Segura, for CPS Francesc Palau. Licence: Tots els drets reservats

L'Òmnia CPS Francesc Palau, del Prat de Llobregat, organitza dimarts 5 de febrer l'activitat 'Navega per la xarxa amb total seguretat' i s'afegeix així a la celebració del Safer Interent Day 2019 (Dia de la Internet Segura).

Compartir les pors i inquietuds i alhora conèixer trucs per navegar de forma segura. Aquest és l'objectiu de l'activitat, que tindrà lloc en la seu del punt, de 9.30 a 11.00 hores, el mateix dia 5 en què se celebra a escala mundial el Dia de la Internet Segura 2019.

INSAFE/INHOPE impulsa el Safer Internet Day, amb el suport de la Comissió Europea, des de l'any 2004. L'objectiu és promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. El lema d'enguany és 'Junts per una Internet millor'.

A Catalunya, el programa Internet Segura de la Generalitat de Catalunya lidera la celebració de la diada. Ho fa sota el lema 'Fem una Internet més segura. A Internet, fem equip' i convida tots els Punt TIC a sumar-s'hi i formar part d'aquest equip.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.