Una dona teclejant en un ordinador portàtil
La Fundació puntCAT obre una convocatòria d'ajuts per a entitats sense afany de lucre amb projectes digitals. Author: Fundació puntCAT. License: All rights reserved.

Podran optar als ajuts aquelles entitats públiques o privades sense ànim de lucre que tinguin la seva seu en l’àmbit territorial del català. Hauran de ser propietàries d’un domini .cat i tenir l’opció en els seus portals web d’escollir continguts en català.

Es finançaran projectes amb contingut o estructura digital que tinguin ambició disruptiva, tracció col·laborativa o caràcter estratègic en com a mínim una de les següents àrees temàtiques:

  • TIC
  • Llengua, cultura i societat
  • Serveis i infraestructures estratègiques

Aquesta convocatòria està dotada amb un pressupost de 160.000 €. Hi haurà dues categories, depenent de la durada dels projectes. Aquells amb una durada d’un any podran tenir una dotació de fins a 50.000 €. Els de durada quadrimestral la tindran fins a un màxim de 15.000 €. El nombre d’ajuts concedits per categoria dependrà de la quantitat de sol·licituds seleccionades i del límit pressupostat.

Des de la Fundació puntCAT expliquen que aquesta convocatòria és fruit de la nova orientació que vol prendre l'entitat per esdevenir el referent de la llengua catalana a Internet. Espera que donar suport a iniciatives de caràcter digital de les entitats sense ànim de lucre permetrà que sorgeixin noves solucions i serveis digitals que afegeixin valor als usuaris/àries del domini .cat i als membres d'aquesta comunitat.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.