Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

A Granollers estan dissenyant un directori professional Km 0

Posted on 17/01/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Alumnes de l'IES Carles Vallbona
Alumnes de l'IES Carles Vallbona treballen en la creació del directori, for Punt TIC Can Muntanyola. Licence: Tots els drets reservats

La idea va sorgir a dos llocs de manera paral·lela: en una trobada de la comunitat WorldcafèNET al Punt TIC Can Muntanyola i a l'IES Carles Vallbona. Ara, tres alumnes de l'institut treballen en la creació del directori de professionals i empreses del sector digital del Vallès Oriental, que presentaran públicament el mes de març.

En la darrera trobada de la comunitat WorldcafèNET, les persones participants van proposar crear un directori de professionals digitals i tecnològics de Granollers i Vallès Oriental. Els directoris o 'marketplaces' són eines que visibilitzen a professionals i empreses. N'hi ha de genèrics, però els participants de la trobada van coincidir en el fet que un directori professional Km 0 seria molt més adient per donar a conèixer i trobar professionals i empreses de la comarca.

Des de Can Muntanyola es van adonar que un grup d'alumnes de l'IES Carles Vallbona de Granollers tenen un projecte molt similar. Volen inventariar les empreses d'aquest sector a la ciutat i la comarca.

Així doncs, van decidir sumar esforços i començar a dissenyar el directori conjuntament. Tres alumnes del centre, l’Oriol, el Javier i el Michael, treballen en un pilot com a projecte de final d'estudis. Una vegada avaluat pel tutor, el Francesc Peralta, el presentaran públicament el mes de març.

Arribat aquest moment, els membres de la comunitat WorldcafèNET podran participar en l'etapa de desenvolupament. Mentrestant, poden seguir la monitorització del projecte a través de l'eina Trello i donar-s'hi d'alta a través del següent formulari.

Més informació

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.