Premis Dona TIC 2018
Premis Dona TIC 2018.

12×12 Congress és una iniciativa conjunta de l'associació Tertúlia Digital i SmartCAT de la Generalitat de Catalunya. Pretén recopilar i difondre informació sobre l’impacte de les TIC, estimular el sector i contribuir al procés de transformació digital de les empreses.

Al llarg de l'any organitza diferents esdeveniments, que culminen al desembre amb el 12×12 Congress, la gran trobada de Cap d'Any de les TIC a Catalunya.

En el marc d'aquesta trobada es realitza l'acte de lliurament del Premi 12x12 Dona TIC, que vol reconèixer i donar visibilitat a dones que estan tenint un paper cabdal en l'àmbit tecnològic i, així, animar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector.

Des de la seva primera edició, l’any 2015, la convocatòria ha crescut de forma significativa, passant de les quatre categories de premis i 45 candidates de la primera edició a les sis categories i 57 candidates el 2016, set categories i 73 candidates en l’edició 2017, i set categories i 93 candidates aquest 2018.

Per assistir-hi cal confirmar assistència.

When

Where

Auditori de l'edifici Imagina
Av. Diagonal, 177