Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

CoBoi es reinventa com Laboratori d'Innovació Social

Posted on 05/12/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Fotografia de l'acte de presentació de CoBoiLAB
L'acte de presentació de CoBoiLAB es va fer el passat 4 de desembre de 2018, for Flickr de l'Ajuntament de Sant Boi. Licence: BY-NC-ND

El Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi), després de quatre anys de trajectòria, fa un pas endavant i es transforma en Laboratori d'Innovació Social (CoboiLAB). L'objectiu és "aplegar nous esforços i créixer com a motor de transformació econòmica i social del territori".

A més, CoboiLAB canvia de seu i ara s'ubica a l'edifici de l'antic Sant Boi Centreserveis, un centre de serveis a les empreses. El passat 4 de desembre va tenir lloc l'acte de presentació del nou equipament, que va aplegar representants de l'administració, centres de coneixement, l'àmbit empresarial i ciutadania.

L'Ajuntament de Sant Boi va posar en marxa el Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi l'any 2014. Durant aquests quatre anys, ha dinamitzat i acompanyat més de 40 projectes i iniciatives en l'àmbit de l'emprenedoria social.

Els darrers mesos, ha desenvolupat un procés de reflexió per reorientar el seu futur, escoltant les opinions de la seva comunitat i les veus d'experts i expertes en innovació. Així, s'ha decidit evolucionar cap a un espai de trobada i interacció d'agents socioeconòmics en el sentit més ampli. CoboiLAB serà, doncs, una plataforma on els agents de la Quàdruple Hèlix (ciutadania, administració pública, empresa i centres de coneixement) podran col·laborar per detectar reptes i problemàtiques socials emergents i oferir solucions i alternatives innovadores.

Des de l'Ajuntament expliquen que CoboiLAB busca convertir-se en una eina pública que inspiri, motivi i faciliti noves formes de fer política pública involucrant a la ciutadania, el teixit empresarial, els centres de coneixement i l'administració pública, per generar oportunitats que contribueixin a construir un entorn més saludable i sostenible per a les persones.

Podeu veure fotografies de l'acte de presentació de CoboiLAB a Flickr.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.