Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La innovació tecnològica serà un dels eixos del VI Congrés del Tercer Sector Social

Posted on 07/11/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Compte enrere per al VI Congrés del Tercer Sector Social
El VI Congrés del Tercer Sector Social tindrà lloc del 20 al 22 de novembre, a la Farga de L'Hospitalet, for Taula d'entitats del Tercer Sector Social. Licence: Tots els drets reservats

El tercer sector social català té una cita el 20, 21 i 22 de novembre a la Farga de L'Hospitalet. La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza el congrés, que en aquesta edició porta el lema 'Desigualtats socials, solucions locals'. m4social hi comptarà amb un espai propi, dedicat a la innovació tecnològica.

Fer visible la feina de les entitats i posar en relleu la importància de la seva interacció amb les administracions locals per avançar cap a una societat més justa, equitativa i solidària. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat el VI Congrés del Tercer Sector Social. Col·loquis, debats, una mostra d'entitats, l'espai 'Social Speakers’ Corner' on es presentaran 84 experiències innovadores, i l'Espai tecnològic m4Social conformen el programa de l'esdeveniment.

m4social és el projecte de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que busca accelerar la transformació digital de l’atenció a les persones, contribuint a l’apoderament de la ciutadania i de les entitats socials. Comptarà amb un espai propi dedicat a la innovació digital amb dos tipus d'accions: conferències els dies 21 i 22 i un 'showroom' on es podran conèixer experiències de realitat virtual, aplicacions, robòtica i impressió 3D i circuits.

Trobareu més informació sobre les experiències que es presentaran al 'showroom' i el programa de conferències en aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.