Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Smart City Week

From 05/11/2018 - 18:00
to 11/11/2018 - 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Smart City Week
Del 5 a l'11 de novembre Barcelona acollirà l'Smart City Week. Source: Ajuntament de Barcelona. Licence: Tots els drets reservats

A les portes de l'Smart City Expo World Congress, que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre, l'Ajuntament de Barcelona organitza l'Smart City Week, amb l'objectiu d'apropar a la ciutadania el concepte de ciutat intel·ligent. Així, del 5 a l'11 de novembre diversos espais de la ciutat de Barcelona acolliran més de 50 activitats per reflexionar i experimentar sobre la relació entre les persones, la tecnologia i les ciutats.

A principis d'any, ja es va fer una aposta semblant prèvia a la Mobile World Congress: la Mobile Week Barcelona. En aquella ocasió amb la voluntat de ser un espai obert per a la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia.

L'Smart City Week proposa una aproximació a la 'smart city' centrada en com la ciutadania experimenta les funcions del seu dia a dia (habitatge, mobilitat, mercat i àgora) en diferents nivells de relació amb l'entorn físic (casa, barri, ciutat i món). Així, s'estructurarà al voltant de quatre eixos, tenint en compte els nivells de relació del ciutadà/na amb el seu entorn físic: casa, barri, ciutat, món. La temàtica de cada eix servirà de fil conductor per tot un seguit d’activitats: Talks, Walks, Labs i Kids.

Compta amb la participació de més de 20 entitats públiques i privades, que organitzen activitats en el marc d'aquesta iniciativa. Per conèixer totes les propostes, podeu consultar el programa i inscriure-us a les activitats que us interessin.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 5 November, 2018 - 18:00 to Sunday, 11 November, 2018 - 21:00
Place:
Cal l'Alier
Carrer de Pere IV, 362 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.